Незабутні і чарівні новорічні свята

2014-12-19

/Files/images/DSC_0489.JPG

Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року, так його і проведеш.

До новорічних свят учні Кир’яківської школи готувалися дуже ретельно: готували святкові номери, вирізали сніжинки, щоб прикрасити шкільні коридори, малювали плакати, із задоволенням прикрашали красуню-ялинку, яку подарувала сільський голова Капля Т.М., і зал. 19 грудня принесло новорічне диво в життя всіх учнів школи та односельців.

Учні 1-5 класів подорожували разом з Машею і Вітею новорічним лісом у пошуках Діда Мороза. Багато перешкод довелося здолати, не один раз вмовляти лісових жителів – Бабу Ягу, Кощея, Кота, Лєшого – щоб віддали чарівні ключі. Але дітям все вдалося і Дід Мороз з подарунками завітав на свято.

Ввечері учні старшої школи зустрічали Новорічне свято разом з капітаном Джеком Воробйом, тобто Владом Чижиком, і його командою. Закоханий Влад Чижик погодився замінити Снігуроньку на святі. І таким чином Снігуронька, тобто капітан Арабела Сніжна, відпливла до теплих країв. Але дружба і теплі почуття перемогли – новорічні вітання, святкові феєрверки, пісні – все вдалося на славу.

Кiлькiсть переглядiв: 200