Новорічна казка-2016

2015-12-26

/Files/images/DSC_1748.JPG

Господиня 2016 року Червона Вогняна Мавпа — невпинна бешкетниця з норовливим характером. Вона артистична і запальна, примхлива і непередбачувана, ексцентрична і непосидюча, любить бути в центрі уваги. Попри все з давніх-давен Мавпу вважали символом мудрості й ощадливості. Про спокійне життя у 2016 році годі й мріяти!

26 грудня у Кир’яківській ЗОШ І-ІІІ ст. святкували зустріч Нового року. Учні початкової школи з класними керівниками, батьками та педагогом-організатором підготували святкову програму з якою виступили на святі.

Всі присутні опинились в чарівній казці, де Злий Дракон зачаклував чарівний годинник, а казкові персонажі Новорічна Нічка, Фея Казок, Карлсон та Лялька, Дід Мороз та Снігуронька, Баба Яга за допомогою гостей з різних країн світу веселили галасливу компанію. Море веселощів, дзвінкий сміх, пісні, танці, музика розчаклували чарівний годинник. Діти отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго!

На закінчення свята Дід Мороз і Снігуронька побажали присутнім міцного здоров'я, успіхів, здійснення всіх мрій у Новому 2016 році. Всі учасники свята отримала від Діда Мороза подарунки.

Щиро вдячна організаторам і учасникам свята за чудовий передноворічний настрій, за підготовку і яскравість. Я, як і всі батьки-артисти, дуже хвилювалася у ролі Карлсона, але при цьому отримала задоволення від безпосередньої участі у святі.

Висоцька Крістіна,

мама учнів 4 класу,

Кiлькiсть переглядiв: 219