Новорічна казка-2016

2016-12-23

/Files/images/DSC_0394.JPG

Свято Нового року чекають не лише діти, а й дорослі. Завжди хочеться вірити, що з 12 ударом годинника все стане краще, ніж торік, налагодиться, і всі негаразди залишаться у році, що минув. І за великого бажання , навіть, можна побачити новорічну казку чи різдвяні дива.

Як і щороку, завітала новорічна казка до нашої школи. Кого тільки не було у казці! І мишенятка, і стюардеси та пілоти, і Червоні шапочки та Вовки, і зайці-джентльмени. І як же без нечистої сили, яку перевиховали: без Чорта і Баби Яги, без Кощія і Гидотниці, без Кікімори та африканського вождя? А допомагали усім маленькі гномики, Білосніжка, хлопчик Петрик, Дідусь Мороз і Снігуронька. Співали, танцювали, грали, веселились . І звичайно ж отримували подарунки із чарівної торби Діда Мороза.

Увечері учні 5-11 класів стали учасниками розважально-танцювальної шоу-програми «Ми не віримо у Діда Мороза». Учні представили прекрасно підготовлені танці, сценки, музично-розважальні каламбури. За чудові виступи Дідусь Мороз подарував солодощі і учням, і класним керівникам.

Можливо комусь здається, що це дуже легко – провести новорічна свято із ялинкою, костюмами, піснями , танцями, подарунками. А насправді, готуючи і проводячи такі великі свята , завжди згадую народну мудрість « Світ не без добрих людей». Знаю, скільки часу треба класним керівникам, щоб підготувати з дітьми номери, скільки фінансових затрат із сімейного бюджету забирають карнавальні костюми. А ще безліч нюансів. Саме за вирішення таких питань хочу висловити слова подяки небайдужим до шкільного життя людям. Свято не було б новорічним,якби не красуня-ялинка, яку щорічну нам дарує сільська Снігуронька Капля Т.М. (сільський голова). Депутат районної ради Нерода Р.С. завітав до нас на свято з величезним білосніжним тортом, а директор фабрики «Чиста вода» Молчанова С.А. подарувала учням такий необхідний спортінвентар. Щиро вдячна батькам, які допомогли Дідусю Морозу підготувати солодкі подарунки. Прийміть наші вітання з Новорічними та Різдвяними святами та найщиріші побажання тепла і затишку у ваших родинах, здоров’я та невичерпної доброти.

Окремі слова вдячності акторам шкільного дійства: батькам - Ілляшенко М, Сухаровій С.О., Оришаці А , Ковтун О. випускникам школи Таланенку В., Яремі О., Голоті М., вчителю Гаврилюк Т.М., сестричкам Юркевич Д. і Є., учню 9 кл. Кугуту О., педагогу-організатору Бондаренко І.М. Для когось це був дебют, для когось – вже не перший вихід на шкільну сцену. Впевнена, що ми ще не раз побачимо вас у яскравих образах.

Кир’яківська шкільна родина вітає всіх учнів та вчителів району з

новорічними та різдвяними святами і бажає цікавих і корисних справ у ІІ

семестрі.

Шередько Оксана

заступник директора з виховної роботи
Кiлькiсть переглядiв: 190