• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Кир’яківські хлопці й дівчата на таланти багаті

Кир’яківські хлопці й дівчата на таланти багаті

2017-05-19

/Files/images/DSC_0683.JPG

Одна талановита дитина – це зіронька. Талановитий колектив – сузір’я. А вісімдесят юних зірочок-талантів – це кир’яківські учні. І, вигравши конкурси, здобувши нагороди, підкоривши Україну і Європу, вони зустрілися на одній сцені, аби засвітитися на традиційному фестивалі талантів «Кир’яківська зірка на козацькому небосхилі».

Раз на два роки ми запрошуємо батьків, односельців та гостей на свято, щоби вони пораділи за дітей чи й просто приємно провели годинку вільного часу. І дійство, ретельно сплановане і підготовлене, завжди виходить ефектним, цікавим. Але такого масштабу, такого напливу талантів, як цьогоріч, Кир’яківка ще не бачила.

І голосом наші учні заворожували, і танцями запалювали, і власноруч поробки виготовляли, на місці картини писали, декламували, навіть перформанс показали. Але цікавіш за все – слухати думки і мрії молодих талантів. Було помітно, що діалоги не завчені заздалегідь: діти відповідали невимушено, чесно, подеколи смішно і сором’язливо, зате абсолютно щиро.

Салютом шоу став циганський танок у виконанні педагогів. Особисто я ніколи не мала сумніву щодо багатогранності наших вчителів. Адже лише руки талановитих наставників можуть плекати талановитих учні.

Ще однією, певно, найулюбленішою традицією шкільних свят є солодкі подарунки від сільського голови Т.М. Каплі, а Тетяна Михайлівна як почесна козачка КОШа традиції шанує і ніколи їм не зраджує. Директор фабрики «Чиста вода» Молчанова С.А. передала спортінвентар для пришкільного табору «Сонечко», а депутат районної ради Нерода Р.С. надав кошти для премії обдарованим і талановитим учням.

На фестивалі засвітилися нові вогники – ще зовсім маленькі і невиразні, але таки зірки. Приємно бачити, як з кожним роком у школі більшає талановитих дітей, а на зміну вибувшим підростає молоде покоління. І здається мені, що у недалекому 2019 році доведеться проводити фестиваль на стадіоні, бо для такої кількості талантів будь-якої сцени замало!

Шередько Анна,

випускниця Кир’яківської ЗОШ І-ІІІ ст
Кiлькiсть переглядiв: 249