• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

2018-12-05

/Files/images/P81205-115107.jpg

Найвищою цінністю будь-якої держави, є людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість та безпека. Тому, з метою привернення уваги учнівської молоді, батьків до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї у Кир’яківському закладі освіти з 25 листопада по 10 грудня 2018 року проходить Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

У рамках акції пройшли години спілкування даної тематики, тренінг для учнів 9 класу « Зупинимо СНІД разом », засідання круглого столу для учнів 7 класу «Мій світ без насильства», учні 5а класу захистили міні-проект «Долонька проти насильства». Всі учні школи мають можливість ознайомитись з інформаційними буклетами та брошурами, що розміщені на спеціальному стенді. Для учнів 9 -11 класів проведено брифінг за участю головного спеціаліста «Ольшанського бюро правової допомоги» Пруткої Н. А.

Не стояли осторонь і батьки. За ініціативи батьків та класного керівника 5а класу Шередько О.О. школою шириться челендж «Заморозь насильство». Педагогом – організатором Матвєєвою Н.С. проведено тренінг для батьків

« Батьківське щастя: виховання без насильства ».

Безумовно, подолання такого негативного явища як насильство в родині можливе лише за умови об'єднання зусиль. Кожен з нас має сказати "Ні!" насиллю у власній родині. Адже сім'я - це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту у нашому досить бурхливому світі. Місцем, де тебе розуміють і поважають, де можна нікого не боятися і почуватися вільно кожному: і маленькій людині, і дорослому.

Кiлькiсть переглядiв: 194