Подяка народному депутату

2019-02-11

Що є приємним для дитини? Звичайно, любов та піклування батьків, підтримка та розуміння вчителів, дружба однолітків. Але надзвичайно приємно, коли про дітлахів турбуються небайдужі люди.

Це добре розуміє народний депутат України Борис Юрійович Козир. Одним із свідчень цього стала реальна допомога , 400 тисяч гривень, які, за сприяння народного депутата, Кабінет Міністрів України виділив закладам загальної середньої освіти Миколаївського району: Кир'яківському, Степівському, Шостаківському, Шуринському. На початку 2019 року навчальні заклади отримали чудовий подарунок - нові телевізори, проектори, ноутбуки та інше навчальне приладдя. Це відкриває нові можливості для покращення якості освіти підростаючого покоління, що є великою інвестицією у майбутнє.

Адміністрація, педагогічні, учнівські та батьківські колективи навчальних закладів висловлюють найтепліші слова подяки Вам, Борисе Юрійовичу, за Вашу активну життєву позицію, вагомий внесок у створення умов для всебічного розвитку особистості дитини. Лише завдяки Вашій постійній турботі учні вже навчається в комфортних умовах, а навчальні заклади оновлюються, стають сучасними. Через те ми стократно цінуємо Ваші зусилля і безмежно вдячні Вам за вашу людяність, доброту, щедрість, безкорисливість. Увесь Миколаївський район гордиться тим, що має такого депутата. Вас можна назвати справжнім народним депутатом, який уміє слухати, оцінювати і головне - не тільки обіцяти, а ще й виконувати свої обіцянки. Борисе Юрійовичу, ви довели усім, що ваші слова не розходяться із справами. Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

Бажаємо Вам міцно триматися на політичному Олімпі, мати бажання і наснагу працювати на користь нашої держави, нашого краю. Хочемо запевнити, що Ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку і розуміння. Знаємо Вас як людину, у якої слова не розходяться із справами. Тож надалі залишайтеся таким, як Ви є, твердо йдіть до мети та будьте вірні своїм принципам. Думаємо, що будучи народним депутатом України, Ви і надалі перейматиметися нашими проблемами та проблемами рідного району. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають!

Хай Вам Бог посилає своє благословіння на ваші добрі діла!

З великою подякою і повагою колективи Кир’яківського, Шуринського, Степівського, Шостаківського закладів загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів.

Кiлькiсть переглядiв: 171