Оновили зовнішній вигляд

2019-08-02

/Files/images/P90802-164933(2).jpg

Цього літа Кир’яківський ЗЗСО І – ІІІ ступенів оновив свій зовнішній вигляд:

- виклали плиткою доріжку до головного входу в приміщення;

- оновили ганок біля вхідних дверей;

- оздобили сучасними матеріалами навіс над ганком;

- облаштували в сучасному стилі гарне фойє;

- встановили нові вхідні двері;

- і, нарешті, мабуть, найголовніше та найдовше очікуване - обладнали прекрасний внутрішній туалет.

На все це було витрачено близько 330 тис. гривень.

Звідки кошти?

Найбільша фінансова допомога, близько 290 тис. грн., надійшла від Кир’яківської сільської ради, яку виділили місцеві депутати, підтримавши ініціативу сільського голови Каплі Тетяни Михайлівни. На ці кошти було обладнано туалет та фойє. Від сільської ради була подарована і плитка для викладання доріжки.

Для оплати роботи по укладанню плитки були використані благодійні внески від народного депутата Козиря Бориса Юрійовича – 5 тис. грн.. та сім’ї приватного підприємця Погожих Михайла Олександровича – 5 тис. гривень

Нові двері придбав та встановив приватний підприємець Єнін Сергій Леонідович, зробивши благодійний внесок у сумі 10 тис. гривень.

Благодійний внесок у сумі 5 тис. гривень від депутата районної ради Нероди Руслана Сергійовича був використаний на оплату роботи по облаштуванню плиткою ганку.

Роботу по оздобленню навісу над ганком на суму 2,5 тис гривень виконав безоплатно Корніюк Олександр Валерійович, в минулому випускник школи, а нині - батько першокласника Андрійка.

Не залишився осторонь і педагогічний колектив закладу, зібравши більше 10 тис. гривень, які були використані на придбання матеріалів для ганку та навісу над ним.

Від імені всього шкільного колективу велика та щира подяка Вам, добрі і небайдужі люди.

Хай Бог дарує Вам здоров’я, доля успіх у вашому житті, а ваші добрі справи приносять Вам радість і задоволення та повертаються до Вас вдячністю від тих, кому ви їх даруєте.

Директор закладу Л.Торопенко

Кiлькiсть переглядiв: 179