• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ялинка вогниками грає, З Новим Роком всіх вітає

Ялинка вогниками грає, З Новим Роком всіх вітає

2019-12-30

/Files/images/IMG-e5e92d6e57fbe3b2a695e90289e0d4a1-V.jpg
Новорічне свято – це довгоочікувана казка для усієї малечі. Діточки з нетерпінням чекають приходу червононосого Діда Мороза та красуні Снігуроньки.
28 грудня зимова казка відкрила двері для учнів 1- 4 класів Кир’яківського ЗЗСО І-ІІІ ст.. Діти ретельно готувалися до свята і викликали захват в усіх глядачів. Барбі та Кени (учні 1 класу), Далматинці (учні 2 класу), Кошенята ( учні 3 класу), Сюрприз для Діда Мороза (учні 4 класу) – ось перелік новорічних персонажів, що подарували феєричний настрій усім присутнім.
До дітей у гості завітали ведучі (Платов В. та Агєєва Д. ), Попелюшка (Лебедєва Л.І.), Солоха (Мангул Є.В.), Баба Яга (Хмара О.), Чорт (Вайскерберг А.М.), Кощій (Матвєєва Н.С.) Снігуронька (Лебедєва М. ), Дід Мороз (Кошевий А. ). Казкові герої (нечиста сила), намагалися завадити святу та вкрали подарунки, але Попелюшка разом з дітьми, своїми помічниками, перемогли зло та врятували свято. Усі діти з нетерпінням чекали, коли нарешті Дід Мороз разом зі Снігуронькою почнуть із червоного мішка діставати солодкі подарунки, які придбали батьки.
Завершальним виступом став вечір справжнього новорічного гумору – шоу-програма «Дива Новорічної ночі» для учнів 5 -11 класів. Учасники шоу намагалися своїми виступами покращити настрій Діда Мороза ( Береговий Д. ), який дуже вже втомився від свята, але не впадати у відчай йому допомагала тендітна Снігуронька (Юркевич Є. ). Ведучими новорічної програми були чарівна та незрівнянні Поштарна Олександра, Талагей Дарія.
Старшокласники порадували присутніх своєї безпосередністю, сучасністю виступів, гумором.
Продовжилося святкування на новорічній дискотеці. Закінчилось свято позитивним настроєм, адже у цей день навіть дорослі повірили у чудеса.
Дякуємо усім, хто допомагав в організації та проведенні свята.
Кiлькiсть переглядiв: 193