• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У навчальному закладі відзначили День Соборності України

У навчальному закладі відзначили День Соборності України

2020-01-22

/Files/images/IMG-db9e1ce9a2db78da4bef14e767e61bce-V.jpg

Державне свято День Соборності України учні нашого закладу відзначили урочисто та патріотично. Для учнів 1-11 класів були проведені тематичні години спілкування, квести, флешмоб, вікторини, віртуальна подорож, арт-студія, бібліотечна година, година історичної пам’яті, інформаційні хвилинки, відеолекторії, спецвипуск живої газети ШОК національно-патріотичного спрямування. Під час свята діти згадали важливий момент історичного минулого - День Злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу за цілісність та незалежність, як віхи єдиного процесу боротьби за суверенітет України.

У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила». Також діти намалювали яскраві газети, приурочені до Дня Соборності. А щоб підкреслити значення свята, одягнулися у вишивані сорочки.

День Злуки, як ніколи, актуальний і в наші дні. Адже знову над Україною нависла небезпека розбрату, знову проливається кров, знову ми відстоюємо право нашої держави на цілісність і незалежність.

Саме тому ми повинні бути свідомими, бо саме в єдності дій і соборності душ можемо досягти величної мети – побудови вільної, демократичної держави. Коли ми єдині – тоді ми сильні!

Кiлькiсть переглядiв: 148