Свято Останнього дзвоника

2021-05-28

/Files/images/IMG_6648.JPG

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у нашому закладі. Хоча й не зовсім традиційно : присутні були випускники початкової школи – учні 4 класу; випускники базової школи – 9 клас; випускники 11 класу. Право відкрити урочисту лінійку було надано керівнику закладу Торопенку Л.М. Протягом усього свята випускників супроводжували чарівні ведучі: Фрейчак Олеся та Гуцол Анна.

Із щирими словами побажань звернулися до випускників перші вчителі – Якубець С.Л., Корніюк Т.А. , класні керівники Деркач О.М. та Хлистова А.А. Випускникам бажали, щоб високі знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації. Зворушливим видався обряд прощання з класними керівниками.

Учні-випускники, що завершили навчальний рік з високими результатами були нагороджені Похвальними листами (Швачко В., Гарагаш М., Юркевич Д.), Похвальними грамотами (Хлистова В., Юркевич Д., Даніленко І. ). За високі досягнення у навчанні золотою медаллю була відзначена випускниця школи – Даніленко Ірина.

І ось хвилююча мить… Срібний передзвін сповістив присутніх про початок чудової пори – дорослого життя та літніх канікул.

Завершилося свято прощальним вальсом та фінальною піснею у виконанні випускників.

Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі ! Випускникам щасливої дороги у незвідані далі!

Шановні випускники, вітаємо із закінченням школи, зі вступом у доросле самостійне життя. Нехай будуть здійснені всі плани, нехай Вас у всіх починаннях супроводжують удача і везіння. Нехай Ваша юність стане прекрасним часом пізнання світу і себе, часом досягнення мрії.

P.S. Дякуємо усім причетним до підготовки та проведення свята.

Кiлькiсть переглядiв: 136