Вибори кошового отамана школи

2017-09-22

22 вересня відбулися вибори кошового отамана. Серед кандидатів було троє учнів нашої школи: Кугут Олег, Гончарук Олексій, Миронов Андрій. У шкільному коридорі були розміщені плакати з передвиборними програмами кандидатів, які вірили в свою перемогу. Тиждень передвиборчої агітації завершився голосуванням учнів 5-10 класів та вчителів. У голосуванні взяло участь 100% учнів. Після підрахунків голосів оголосили нашого нового кошового отамана, і це став Кугут Олег!

У Олега багато планів на майбутнє: проведення турнірів з футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів та інших видів спорту. Створити групу підтримки шкільних команд з футболу, волейболу та баскетболу. Влаштовувати концерти та дискотеки на свята. Озеленити школу, подвір’я та класи. Давати змогу учням висловлювати бажання щодо зміни у школі!

«- Я згуртую навколо себе сильну команду і буду працювати на благо школи. Це буде єдина команда нашої школи. Тому треба об’єднатися і на власному прикладі показати, що світле майбутнє в наших руках. Справа – за професійною командою, що має зацікавленість і волю. Щирість моїх намірів та спроможність їх реалізувати буде підтверджена практичними діями.»

Ми бажаємо йому успіхів на новій посаді, та будемо очікувати чогось нового в нашій школі.

Кiлькiсть переглядiв: 233